Referenssit

Teemme yhteistyötä monenlaisten organisaatioiden kanssa. Yhteinen nimittäjä asiakkaillemme on halu onnistua tavoitteissaan

Toimimme täydellä luottamuksella.

Asiakkaamme ymmärtävät, että onnistuminen on ihmisistä kiinni. Meihin otetaan yhteyttä, kun vastaan tulee ihmisten välisiä umpisolmuja tai halutaan vahvistaa inhimillistä potentiaalia ja tuottavuutta unohtamatta hyvinvointia.

Esimerkkejä yhteydenotoista:

  • Miten työhyvinvointituloksia pitäisi tulkita?
  • Miten saisimme ihmiset innostumaan toiminnan kehittämisestä yhdessä?
  • Miksi kuormitumme tietotyössä liikaa?

Onnistumisen mittarina on asiakkaan kokemus hyödyllisestä työskentelystä, joka auttaa toiminnassa eteenpäin.

Täydellinen luottamuksellisuus

Psykologeja sitoo eettinen säännöstö, jonka mukaan asiakastietojen salassapito on itsestään selvää ja kaikkien osapuolien arvokas kohtelu ensiarvoisen tärkeää, vaikka käsittelyssä olisi hankalia asioita. Työskentelymme liittyy usein sensitiivisiin tilanteisiin, jolloin on luonnollista, että asiakkuutemme suojataan heidän haluamallaan tavalla. Pisimmät asiakkuutemme ovat vuosien takaa ja syntyneet luottamuksesta. Kerromme mielellämme lisää.

Meillä on kokemusta mm. seuraavista toimialoista:

Metalliteollisuus

Olemme pidempään tehneet yhteistyötä Resilion kanssa. Resilion asiantuntijoilla on kyky ratkoa ihmisten välisiä asioita. Henkilöiden välinen kitka saatiin hoidettua. Asiantuntijat ovat taitavia ihmisten kanssa kommunikoinnissa, pystyvät hyvin keskustelemaan kenen tahansa kanssa organisaation eri tasoilla. 

Asiakkaisiimme kuuluu mm. metalliteollisuuden toimijoita
Terveudenhuollon toimijat arvostavat psykologista ymmärrystä

Terveydenhuolto

Tarvitsimme henkistä valmennusta ja tukea muutokseen. Toimijan on hyvä olla sellainen, jolla on psykologista taustaa. Organisaatiomme jäsen suositteli, että kannattaa olla Resilioon yhteydessä. Hänellä oli aiempaa kokemusta heidän kanssaan työskentelystä. Työskentely on tukenut muutosta. Kun yhteistyö on toimivampaa, on se myös taloudellisesti kannattavampaa.”

Opetusala

Ihmettelimme sitä, kuinka hyvin Resilion asiantuntijat ymmärsivät tilanteemme. He luotsasivat johdon ja henkilöstön välisiä keskusteluja. Saimme niissä purettua mieltä painavia asioita rakentavalla tavalla.

Olemme toimineet myös opetusalalla
ICT-alalla halutaan panostaa työhyvinvointiin

ICT

Halusimme nimenomaan psykologin käsittelemään asioita. Resilion asiantuntijoilla on hyvä ammattitaito: he laittoivat meidätkin miettimään, miten prosessi hoidetaan. He ovat innostuneita ja kuuntelevat, ensimmäiset tapaamiset eivät olleet myyntitapahtumia, vaan meiltä kysyttiin, mitä halutaan saada aikaan. Resiliossa luotetaan omaan osaamiseen. ”

Yrittäjät

Yrittäjäkin kaipaa säännöllistä huolenpitoa. Olen tehnyt Resilion kanssa yhteistyötä alusta alkaen ja minulla on edelleen säännölliset huolenpitotapaamiset Resilion asiantuntijan kanssa. Voimme keskustella niin liiketoiminnasta kuin hyvinvoinnista, ja siitä, kuinka molempia parhaiten edistäisi.

Yrittäjäkin kaipaa säännöllistä huolenpitoa.

Kiinnostaako sinua hyvinvoivan ja tehokkaan organisaation kehittäminen?

Kerromme mielellämme lisää työtavoistamme ja tilanteista, joita olemme auttaneet ratkaisemaan? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Resilio 2020