Yritys

Resilio Oy on perustettu keväällä 2017 ja on kahden psykologin omistama. Meitä ajaa halu parantaa suomalaista työelämää. Haluamme tarjota psykologisen osaamisemme organisaatioiden käyttöön. Olemme toimineet vuosien ajan työelämän ja organisaatioiden sekä työkyvyn kysymysten parissa.

Resilio Oy

Inhimillisen potentiaalin kehittäminen on avain menestyvään liiketoimintaan. Vaikka paljon työelämässä on jo hyvin, näemme myös kehitettävää työssä inhimilliseltä kannalta. Haluamme luoda työelämää, jossa kaikille työntekijöille – ihmisille – ominaiset toimintatavat ja ajatusmallit pääsevät parhaalla tavalla esiin. Se onnistuu vain psykologisesti turvallisessa ympäristössä.

Visiomme on pelastaa suomalainen työelämä. Työhyvinvointiin ja työkykyyn vaikuttavat asiat ovat usein monimutkaisia. Tuloksellinen työhyvinvointi- ja työkykyjohtaminen vaatii panostuksia, ja ne kannattaa kohdentaa oikein.

Tarjoamme psykologiaa bisnesnäkökulmasta

Autamme ratkaisemaan työelämän ilmiöiden tuomia pulmatilanteita. Organisaatioiden dynamiikka on jatkuvaa. Työ- ja organisaatiopsykologian asiantuntemus tuo hyödyllisiä näkökulmia yksilön ja yhteisön toimintaan.

Olemme laillistettuja psykologeja. Se tarkoittaa, että olemme osoittaneet käyttäytymistieteellisen pätevyyden ja saaneet toimiluvan valvovalta viranomaiselta.

 

Asiantuntijat

Eerika Skarp

Toimitusjohtaja

Työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi
Organisaatiokonsultti

Olen tutustunut inhimillisiin työelämäilmiöihin ensin esimiehenä useiden vuosien ajan ja myöhemmin asiantuntijana työ- ja organisaatiopsykologian näkökulmasta. Minua kiinnostavat yksilö- ja yhteisötason ilmiöt; erilaiset jännitteet, tunteet ja tilanteet, joissa toivotunlainen toiminta estyy ja parasta potentiaalia ei saada esiin. Ajattelen, että psykologia on hyvä tiede auttamaan mitä tahansa liiketoimintaa eteenpäin ja onnistumaan. Ole siis yhteydessä, keskustelen mielelläni inhimilliseen toimintaan liittyvistä esteistä ja varsinkin sen mahdollisuuksista. Ennalta ei aina edes hahmotu, miten eri tavoin apu tai ratkaisu tilanteeseen voi löytyä. Mutta se syntyy kyllä, kun päästään keskusteluun.

050 4093 171

Emmi Nousiainen

Markkinointijohtaja

Työterveyspsykologi, neuropsykologiaan erikoistuva
Organisaatiokonsultti

Haluan tarjota ihmisille työkaluja pärjätä koko ajan muuttuvassa työelämässä. Organisaatioiden rakenteissa, kommunikaatiossa ja johtamisessa on huomioitava inhimilliset ominaispiirteet. Laadukas, inhimillisyyden huomioiva johtaminen heijastuu pitkälle, ja haluaisin olla sitä edesauttamassa. Yksi kiinnostuksen kohteeni on kognitiivinen ergonomia, eli se kuinka ihmisen tiedonkäsittelyn ominaispiirteet tulisivat huomioiduiksi työn järjestämisessä.

050 5398905

Laskutusosoite

Ensisijaisesti verkkolaskut:

OVT-tunnus: 003728333464
Operaattori: BasWare
Operaattorin tunnus: BAWCFI22

Postiosoite laskuille:
Resilio Oy, 00064 ADMINISTER

Y-TUNNUS: 2833346-4

Kiinnostaako sinua hyvinvoivan ja tehokkaan organisaation kehittäminen?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Resilio 2020