Lyhytterapia

Jos kaipaat elämälle uutta suuntaa ja laaja-alaisempaa voimavarojen kartoittamista, niin lyhytterapia voi olla sinulle sopiva työskentelymuoto. Lyhytterapia tähtää parempaan hyvinvointiin. Asioita elämässä ei ehkä voi muuttaa mutta omaa suhdetta niihin voi. Lyhytterapiamenetelmin pyrimme auttamaan toimivan suhteen löytämistä elämän hankaliinkin asioihin. Lyhytterapia sopii myös esim. surutyön tueksi tai muuta elämänmuutosta tukemaan. 

 

Lyhytterapia sopii myös lieviin mielenterveyden haasteisiin, kuten unihäiriöihin, ahdistukseen ja lievään masennukseen. Lyhytterapia ei kuitenkaan ole psykoterapiaa, eikä se sovellu vakavampien mielenterveyden häiriöiden hoitoon. Lyhytterapeutti ei ole nimikesuojattu nimike, ja sitä voivat antaa myös muut kuin psykoterapeutit. Resiliossa lyhytterapiaa toteuttaa aina psykologi, jolla on käytössä lyhytterapiaan sopivia menetelmiä ja vankka osaaminen ihmismielen toiminnasta.

Lyhytterapiaa kannattaa hyödyntää silloin kun yksittäiset ohjaus- ja neuvontakäynnit eivät riitä. Jos haluat työstää jotakin tiettyä asiaa elämässäsi hieman pitkäjänteisemmin, lyhytterapiajakso antaa siihen hyvän ja turvallisen rakenteen. Sinulla voi olla yksittäinen kysymys, johon toistuvasti palaat, mutta se ei ratkea. Olet ehkä huomannut, että mielen prosessit ovat pidempiä, kuin yhden kerran keskustelussa on mahdollista saada valmiiksi. 

Sisältö

Lyhytterapia on 10-20 kerran sarja tapaamisia psykologin kanssa toteutuen joko lähi- tai etätyöskentelynä. Kun on tarpeen paneutua mielen asioihin hieman pintaa syvemmälle, ja tarvitaan useampi tapaaminen kuin muutaman kerran neuvonta ja ohjaus.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat pysähtyä käsittelemään jotain teemaa, tai kamppailet jonkin haasteen kanssa, josta et itse aivan selviä.

Hinta

10x45min 950€, alv 0%. Käynnit voi maksaa myös osissa.

Tarkista myös terveysvakuutuksesi kattavuus lyhytterapian osalta.

Haluatko keskustella lisää lyhytterapiasta? Varaa ilmainen tutustumiskäynti tai kysy lisää

Resilio 2024 | Powered by Bautomo