Psykologinen valmennus

Psykologinen valmennus on tärkeää kenelle tahansa silloin, kun haluat kasvaa ihmisenä uusiin mittoihin. Valmennus ei ole mielen hoitoa vaan mielen mahdollisuuksien tutkimista ja edistämistä psykologian keinoin.

Voit kokea olevasi elämääsi tyytyväinen, mutta kaivata siihen kuitenkin uusia näkökulmia ja ajattelutapoja. Saatat pohtia, miksi et saa kaikkea osaamistasi ja taitojasi esiin, eli tekemisen esteitä.

Psykologisessa valmennuksessa voimme valita kannaltasi kiinnostavan lähestymistavan sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Psykologisessa työskentelyssä nojataan erilaisiin mielen teorioihin ja käsityksiin ja johdetaan sieltä sopivat metodit työskentelyyn. On tärkeää, että hahmotamme yhdessä ns. työskentelyteorian, joka viitoittaa yhteistyötä.

Sinulla voi olla näkökulma, joka kiinnostaa, kuten resilienssin kehittäminen tai huijarisyndrooman voittaminen. Saatat toivoa suoriutuvasi paremmin erilaisista haasteista, tai löytäväsi keinoja vaikkapa haastaviin sosiaalisiin tilanteisiin. Haluat ehkä oppia tuntemaan itsesi paremmin. Oli kysymyksesi mikä tahansa, pystymme luomaan askelmat mentaalisen kasvusi tueksi. Työskentely on muodollisuuksista vapaata, eikä se ole terveydenhuollon toimintaa.

Sisältö

Psykologinen valmennus palvelee, kun kaipaat uusia ajatuksia ja mahdollisuuksia ja haluat kehittyä ihmisenä. Sisältö on keskustelua, arjen tilanteiden ja oman toiminnan tutkimista ja uusia oivalluksia erilaisten tehtävien avulla.

Mahdollista sekä lähi- että etätapaamisina

Kenelle

Valmennus sopii kaikkiin elämäntilanteisiin silloin, kun et hae hoitosuhdetta, vaan haluat sparrata itsestäsi esiin uusia kykyjä ja mahdollisuuksia.

Hinta

130 € + alv24%

Resilio 2024 | Powered by Bautomo