Psykologin tapaaminen

Elämässä on paljon kohtia, joissa voisit kaivata keskustelutukea tai ulkopuolisen näkökulman tilanteestasi. Olet ehkä kamppaillut jo pidempään kuormittumisen tai jonkin elämänalueen haasteen kanssa, ja mietit, olisiko hyvä puhua siitä jollekulle. Mielen tasapaino ja harmonia on yksilöllisen hyvinvoinnin peruselementtejä. Tasapainoa horjuttavat myös yllättävät elämäntapahtumat, muutokset ja kriisit. Jokin tapahtuma saattaa aktivoida sinussa tunnetiloja, jotka tuntuvat huolestuttavilta. Jokainen tarvitsee neutraalin sparrauspaikan, jossa ei tarvitse kantaa huolta keskustelukumppanin reagoinnista tai ajatuksista, ja aikaa pysähtyä omien tarpeiden äärelle. 

Yksittäisessä tapaamisessa emme ehdi ratkoa kaikkia ongelmia, mutta niiden äärelle pysähtyminen jonkun kanssa voi auttaa näkemään mistä lähteä liikkeelle. Pidempiaikaisen umpisolmun avaaminen on helpompaa toisen kanssa. Äkillisessä kriisissä kuunteleva korva helpottaa omaa taakkaasi ja auttaa purkamaan tunnemyrskyä. Ohjaamme sinua tarvittaessa jatkohoidon piiriin vaikkapa työterveyshuoltoon tai autamme kartoittamaan sopivia tukimuotoja. Psykologin tapaaminen on terveydenhuollon toimintaa 

Psykologi on ihmismielen asiantuntija. Ihminen psykologisena olentona kipuilee elämänsä aikana monenlaisten asioiden kanssa. Miksi pitäisi kipuilla yksin, kun hyviä palveluita on tarjolla? Saatat pohtia, millainen apu tai tuki palvelisi sinua parhaiten, tai onko asiasi edes Asia. Pitäisikö harkita terapiaa tai jotakin valmennusta? Olet tervetullut lähi- tai etäkäynnille kaikkine kipukohtinesi ja kysymyksinesi. Mielen myllertäjien jäsentäminen asiantuntijan kanssa auttaa sinua varmasti eteenpäin.

Sisältö

Psykologin ohjaus- ja neuvontatapaaminen vastaanotolla tai etänä (Teams), jolla jäsennämme tilannettasi ja autamme sinua eteenpäin Tarvittaessa hyödynnetään esim. kyselyitä tilanteen ja psyykkisen voinnin selvittämiseksi.

Kenelle?

Sinulle, joka kaipaa apua ja tukea tilanteesi selvittämiseen.

Hinta

130€ / 60 min, alv o%

Haluatko varata tapaamisen? Ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestasi.

Resilio 2022