Stressin ja ajankäytön hallinta

Liian tiukat aikataulut ovat keskeinen stressin ja työahdistuksen lähde. Haitallisen stressin pitkäaikaiset vaikutukset unohdetaan liian usein. Valmennuksessa käymme läpi perustietoa stressin hallinnasta sekä erilaisia menetelmiä ajankäytön hallintaan.

Ajatus- ja tunnetaso eli ajankäytön kannalta valintojen ja päätösten teko on inhimillisesti kuormittava kohta

24/7 aikajan on tasapuolisesti kaikille sama. Ajatus- ja tunnetaso eli ajankäytön kannalta valintojen ja päätösten teko on inhimillisesti kuormittava kohta. Aikayksikkötason matematiikka on lähtökohtaisesti yksinkertaista. Yksilötason epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteet sekä lopputulema, että aikaa vastaan koskaan ei voi voittaa heikentävät hallinnan tunnetta. Jotkut hyötyvät selkeistä kalenteriteknisistä ohjeista ja vinkeistä.

Sisältä ohjautuvan joustavan hallinnan tunteen vahvistaminen sen sijaan varmistaa kyvyn hallita asioita muuttuvissa tilanteissa. Sisältä ohjautuva hallinta edellyttää riittävää itsetuntemusta ja psykologista joustavuutta.

Kiinnostuitko?

Koulutusten ja valmennuksiemme avulla sekä johto että henkilöstö tunnistavat paremmin hyvinvoinnin ja tehokkuuden taustalla olevia tekijöitä, ja ymmärrys niiden vaikutuksista toisiinsa lisääntyy. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Resilio 2024 | Powered by Bautomo